Cum poți ajuta

Donează


Avem nevoie de sprijinul tău și orice sumă, cât de mică, ne va ajuta nu doar să menținem adăpostul în picioare, ci și să-l dezvoltăm.

Devino Voluntar


Este de la sine înțeles că voluntarii sunt esențiali în orice organizație. Experiența nu este necesară, ci doar dorința ta de a ajuta.

Adoptă


Uneori nu putem elibera necuvântătoarele în mediul lor natural, dar tu poți face donații pentru a putea fi îngrijite în condiții cât mai bune. Vei fi informat periodic cu privire la utilizarea fondurilor transmise şi evoluţia animalului îngrijit cu ajutorul tău.

Redirecționeză 2%


Poți redirecționa 2% din impozitul anual către Asociația 

"Prietenii Berzelor", completând formularul 230 de aici, apoi:

  • trimite-l pe Postă cu scrisoare recomandată către unitatea ANAF de care aparții
  • sau
  • trimițe-l pe curier la adresa noastră: Str. XVI nr.10 , Cristian , Sibiu, Cod Poștal: 557085

Devino
Sponsor

Prin sumele sponsorizate vom asigura o alimentație mai bună, vaccinări, tratament medical / veterinar, nevoi de îngrijire și alte elemente esențiale necesare pentru igiena și întreținerea adăpostului.

Oferă materiale, hrană
sau medicamente

Dacă nu poți contribui financiar, nu e nicio problemă. Primim oricand cu bucurie: materiale pentru îmbunatatirea condițiilor din adăpost, paie, hrană, medicamente și
multe altele.

Povestește Despre Noi

Iți stăm la dispoziție oricând vrei sa aflii mai multe despre noi.
Poți da mai departe informațiile prin mediatizarea pe site-uri, forum-uri sau chiar în cercul de prieteni.Generozitatea ta este foarte apreciată!

Donațiile și ajutoarele venite sub orice formă, ne permit să continuăm să ne îngrijim nu doar de berzele rănite, ci și de prietenii lor, care ajung la centrul nostru.
Totodată ajutăm la educarea publicului cu privire la problemele de conservare care afectează aceste păsări în fiecare zi.

Îți mulțumim!